4 koloms hefbrug van de beste kwaliteit

Contact opnemen
Bel mij terug

Beheert u een autobedrijf of anderszins een bedrijf waarbij u onder de auto moet kunnen om werkzaamheden uit te voeren? Bent u daarom op zoek naar een nieuwe hefbrug en wilt u een 4 koloms hefbrugaanschaffen? Zoek dan niet veder, want u bent bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 25 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen: dus wanneer u op zoek bent naar een 4 koloms hefbrug van hoge kwaliteit, kiest u voor Leen van den Berg!

Wilt u meer weten over een van onze 4 koloms hefbruggen? Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 0348 50 15 78 of door het online contactformulier in te vullen.

Koop uw 4 koloms hefbrug bij Leen van den Berg

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan hefbruggen. Al onze autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Wij verkopen de hefbruggen van het A-merk Rotary, zowel 4 koloms hefbruggen als 2 koloms hefbruggen en schaarnhefbruggen. De hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog wat uw werk vele malen gemakkelijker maakt. Bekijk ons assortiment aan hefbruggen en maak het uzelf ook gemakkelijker met een 4 koloms hefbrug van Leen van den Berg!

Een 2 koloms hefbrug van Leen van den Berg is een hoogwaardige en zeer flexibele. Voor bedrijven die onder een auto moeten kruipen is de hefbrug bij uitstek de geschikte oplossing. De hefbrug kan namelijk op een eenvoudige manier een auto optillen. Daardoor kunnen reparaties en onderhoud makkelijk verricht worden. U heeft namelijk zonder problemen toegang tot de onderkant van de auto. Dit stelt u in staat op een professionele manier uw werkzaamheden uit te voeren, terwijl de veiligheid van uw werknemers nooit in het geding komt.

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist op het gebied van werkplaatsapparatuur voor auto’s! Wij zijn een in Driebruggen gevestigd bedrijf en zijn al vele jaren dé leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Onze kracht ligt op diverse punten. Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn we daadwerkelijk een specialist te noemen. We werken met een deskundig team van bekwame medewerkers, die over de kennis en expertise beschikken om al onze klanten op de juiste wijze te helpen. Daarnaast bieden wij een unieke service aan onze klanten. Heeft u een bepaald probleem met uw 4 koloms hefbrug? Dan wordt u bij Leen van den Berg direct geholpen! Naast onze uitstekende service zijn de producten in ons assortiment ook van hoge kwaliteit. Zo verkopen wij alleen A-producten, zoals hefbruggen van het merk Rotary. Leen van den Berg staat garant voor kwaliteit

Me Leen van den Berg als uw partner voor 4 koloms hefbruggen geniet u van allerlei voordelen. Wij noemen er een aanal:

  • Service van de bovenste plank. Ervaart u problemen met de hefbrug? Wij helpen u meteen!;
  • Producten van hoge kwaliteit: wij verkopen alleen A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • U kunt ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.
  • U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan garage- en werkplaatsapparatuur.
  • U betaalt scherpe, concurrerende prijzen.

Contact opnemen met Leen van den Berg

Denkt u erover om een 4 koloms hefbrug aan te schaffen voor uw garage? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg: wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een 4 koloms hefbrug. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Bel ons gelijk op 0348 50 15 78 en stel uw vraag! Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com