Bent u op zoek naar een hefbrug waarmee werkzaamheden op de werkplaats of in een garage makkelijker kunnen worden uitgevoerd? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan hefbruggen. Al meer dan 29 jaar leveren wij werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Alle producten die we verkopen zijn van A-merken (zoals Rotary) en geschikt voor intensief en regelmatig gebruik. Voor de beste hefbruggen schakelt u Leen van den Berg in! We verkopen onder meer het DS35EX model. Deze schaarhefbrug van Rotary is van zeer hoge kwaliteit en gaat voor zeer lange tijd mee.

Specificaties DS35EX

Met een DS35EX hefbrug heeft u veel vrijheid om te bewegen wanneer u aan een auto aan het klussen bent. De DS35EX is ontworpen voor voertuigen die laag op de weg liggen. De hefbrug heeft een hoog draagvermogen en kan zonder problemen personenauto’s tot 3.500 kg optillen. De hefbrug is voorzien van een volledig hydraulisch systeem en bevat een geïntegreerde

zelfontluchtende werking. Dit maakt de DS35EX zeer betrouwbaar, ook in een vervuilde omgeving. De DS35EX bevat de volgende productspecificaties:

  • Draagkracht: 3.500 kg;
  • Heftijd: 40 sec;
  • Totale breedte: 2160 mm;
  • Totale lengte: 2385 mm;
  • Elektrische spanning: 230/400 V / 50 Hz;
  • Gewicht: 885 kg;

De hefbrug is te bedienen met een apart paneel dat in een losse kast is geplaatst. Deze is links of rechts van de hefbrug te plaatsen. De afstand van de kast zorgt ervoor dat u een helder overzicht heeft van de hefbrug. Daardoor is de DS35EX op veilige wijze te bedienen. De onder- en bovenplaat van de hefbrug zijn Hot galvanized en gepoedercoat. Dit verhoogt de levensduur van de hefbrug.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de DS35EX schaafhefbrug? Neem dan gerust eens contact met ons op om uw vraag te stellen. U kunt contact opnemen via het contactformulier op onze website. Wij reageren zo snel als mogelijk op uw bericht.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com