Bent u op zoek naar een hefbrug om uw werkzaamheden goed en makkelijk uit te kunnen voeren? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.Leen van den Berg levert verschillende soorten hefbruggen. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de SM65-51 hefbrug.

Specificaties SM65-51

Vanwege het hoge hefvermogen van 6.500 kg kunnen de SM65-51 hefbruggen met het grootste gemak personenauto’s en kleine bussen tot 6.5 ton omhoog tillen. Deze 4 koloms hefbrug is van eenuitstekende kwaliteit, stabiel, betrouwbaar en degelijk, zodat u er jaren plezier van zult hebben. Hieronder vindt u een aantal specificaties van het product:

  • Heftijd: 40 sec
  • Platform breedte: 650 mm
  • Platform lengte: 5100 mm
  • Totale breedte: 3405 mm
  • Totale lengte: 6300 mm
  • Elektrische spanning: 400 V/50 Hz

Alle soorten Rotary hefbruggen zijn leverbaar in verschillende types en maten. De vier koloms hefbrug SM65-51heeft een elektrische-hydraulische bediening en beweegbare oprijplatforms, zodat het oprijden van auto’s gemakkelijk gaat. Deze hefbrug istevens leverbaar als model SM60-51. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Overige services

Naast de levering van allerlei soorten hefbruggen van onder andere Rotary, kunt u ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen bij Leen van den Berg terecht. Vraag gerust naar onze werkzaamheden als u denkt ons nodig te hebben.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com