Bent u op zoek naar een kwalitatieve hefbrug voor uw werkzaamheden in de werkplaats? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen of uitvoeren van controles aan een auto. Leen van den Berg kan u voorzien in verschillende soorten hefbruggen.

Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de SPO40E-5 hefbrug.

Specificaties SPO40E-5

De SPO40E-5 twee koloms hefbrug is volledig hydraulisch aangedreven en is symmetrisch. Deze 2 koloms hefbrug heeft een dubbele bediening en een liftcapaciteit van maar liefst 4.500 kg. Hiermee zijn grote personenauto’s moeiteloos en betrouwbaar omhoog te dragen. Deze Rotary twee koloms hefbrug is van een goede kwaliteit en gaat daardoor jarenlang mee.

Hieronder vindt u meer specificaties van de SPO40E-5 hefbrug:

  • Heftijd: 30 sec
  • Doorrijbreedte: 2916 mm
  • Elektrische spanning: 400 V / 50 Hz
  • Totale breedte: 3489 mm
  • Totale hoogte: 4170 mm
  • Vereiste min. plafondhoogte: 3920 mm

Voor meer specificaties van de SPO40E-5 hefbrug kunt u contact met ons opnemen. Alle soorten Rotary hefbruggen zijn leverbaar in verschillende types en maten. Deze hefbrug is ook leverbaar als SPO40E-5-EH1, SPO40E-5-EH2 en SPO40E-5-EH4. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze 2 koloms hefbruggen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de SPO40E-5 twee koloms hefbrug of één van de andere hefbruggen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com