TECO machines van de beste kwaliteit

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar TECO machines? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 25 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. TECO machines zijn machines voor de professionele bandenhandel die elke dag moet kunnen vertrouwen op een machine van topkwaliteit. Als u uw brood verdient met het monteren van banden kunt u niet om een TECO machine heen. Bij Leen van den Berg bieden wij een uitgebreid assortiment.

Koop uw TECO machines bij Leen van den Berg

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan TECO machines:

  • TECO 62;
  • TECO 75;
  • TECO 27;
  • TECO 45.

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg verkoopt naast TECO machines ook hefbruggen. Onze kracht ligt op diverse punten. Zo hebben wij meer dan 25 jaar ervaring en mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn. Daarnaast bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Tot slot verkopen wij enkel A-producten, bijvoorbeeld het merk Rotary. Bij Leen van den Berg bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Neem contact op voor meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt met onze TECO machines? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht.Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com