Rotary lift hefbrug van Leen van den Berg

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar een Rotary lift hefbrug? Neem eens een kijkje bij Leen van den Berg. De Amerikaanse hefbrugspecialist Rotary staat al sinds 1925 bekend om haar toonaangevende, kwalitatief goede hefbruggen! Wij zijn leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven, onder andere van het merk Rotary. Wij werken met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers en bieden ook voor u geschikte apparatuur aan. Neem gerust eens een kijkje!

Diverse soorten lift hefbruggen van Rotary

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.De Rotary lift hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog. Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan Rotary hefbruggen. Wij verkopen zowel 2 koloms hefbruggen als 4 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. Alle hefbruggen zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

De beste service bij Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. De pluspunten van Leen van den Berg op een rijtje:

  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak;
  • Leen van den Berg verkoopt enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een Rotary lift hefbrug van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com