Bent u op zoek naar een hefbrug om uw werkzaamheden goed en makkelijk uit te kunnen voeren? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.Leen van den Berg levert verschillende soorten hefbruggen. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de SPO55E hefbrug.

Specificaties SPO55E

Vanwege hun hoge draagvermogen liften de SPO55E hefbruggen met het grootste gemak personenauto’s en kleine bussen tot 5.500 kg omhoog. Deze 2 koloms hefbrug is van een uitstekende kwaliteit, stabiel, betrouwbaar en degelijk, zodat u er jaren plezier van zult hebben.Hieronder vindt u meer specificaties van het product:

  • Heftijd: 60 sec
  • Doorrijbreedte: 2613 mm
  • Elektrische spanning: 400 V / 50 Hz
  • Totale breedte: 3496 mm
  • Totale hoogte: 4170 mm
  • Vereiste min. plafondhoogte 4230 mm

Alle soorten Rotary hefbruggen zijn leverbaar in verschillende types en maten. De tweekoloms hefbrug SPO55E is symmetrisch elektrisch/hydraulisch met een dubbele elektrische bediening. Deze hefbrug is ook leverbaar in SPO55E-EH1, SPO55E-EH2 en SPO55E-EH4. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de SPO55E of één van onze andere hefbruggen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht.Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com