Bent u op zoek naar hefbrug onderdelen van Rotary, Orlandini of TECO? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven en levert o.a. diverse hefbrug onderdelen van merken zoals Orlandi en Rotary. Van op- en neer schakelaars tot kabelgeleiderollen en van potentiometers tot draagrubbers: bij ons vindt u het allemaal. Daarnaast werken wij met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers. Neem gerust eens een kijkje in ons assortiment!

Diverse hefbrug onderdelen

Bij Leen van den Berg verkopen wij vele diverse hefbrug onderdelen. Zowel onderdelen van het merk Orlandini als van het merk Rotary kunt u bij ons vinden. Naast onderdelen verkopen wij ook hefbruggen van het merk Rotary. Deze Amerikaanse hefbrugspecialist staat bekend om haar kwalitatief goede hefbruggen. Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. De Rotary hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog. Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan Rotary hefbruggen. Wij verkopen zowel 2 koloms hefbruggen als 4 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. Alle onze hefbruggen zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

hefbrug onderdelen kopen

Onderdelen voor 2 koloms auto- en hefbruggen

Welk merk 2 koloms autobrug u ook heeft, op den duur is het noodzakelijk om een of meerdere onderdelen te vervangen. Zo weet u zeker dat u veilig en verantwoord te werk gaat. In ons assortiment vindt u daarom uiteenlopende onderdelen voor 2 koloms hefbruggen van zowel Rotary als FI.TIM.

4 koloms hefbrug onderdelen

Een 4 koloms hefbrug is groter en complexer dan een 2 koloms hefbrug. Hierom is het extra belangrijk dat de autobrug in goede staat verkeert. Zo niet, dan kunnen er mogelijk onveilige situaties ontstaan – dat is natuurlijk het laatste wat u wil. Vervang daarom zo snel mogelijk versleten of kapotte hefbrug onderdelen. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor alle onderdelen die u nodig heeft voor uw 4 koloms hefbrug.

Ook voor andere bruggen

Natuurlijk zijn wij ook de aangewezen leverancier voor andere soorten autobruggen. Denk hierbij aan onderdelen voor schaarhefbruggen en mobiele autohefbruggen.

Meer dan alleen onderdelen nodig?

Heeft u inmiddels de benodigde onderdelen maar waagt u zich liever niet aan de reparatie van uw hefbrug? Geen zorgen: ook hier kunnen wij u mee helpen. Het repareren van hefbruggen behoort namelijk ook tot onze werkzaamheden. Meer weten? Neem contact met ons op via ons contactformulier of door ons te bellen (0348-501578).

De beste service bij Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. De pluspunten van Leen van den Berg op een rijtje:

  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak;
  • Leen van den Berg verkoopt enkel A-producten, bijvoorbeeld van het Amerikaanse merk Rotary;
  • Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in hefbrug onderdelen of hefbruggen van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com