Om uw eigen veiligheid te waarborgen en die van uw werknemers is het verplicht om een hefbrug keuring uit te (laten) voeren. Is het tijd voor de jaarlijkse keuring van de hefbruggen in uw garage? Dan kunt u terecht bij Leen van den Berg: met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK-stations en (universele) werkplaatsen. Bij Leen van den Berg bent u in goede handen: wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in hefbruggen.

Waarom een hefbrug keuring?

Een hefbrug wordt vaak intensief gebruikt en zwaar belast waardoor snelle slijtage kan ontstaan. Wanneer hierdoor een defect ontstaat, zorgt dit voor zeer onveilige situaties op de werkvloer: dit wilt u uiteraard voorkomen. U bent niet alleen verplicht om een hefbrug keuring uit te (laten) voeren, maar het is ook voor uw eigen veiligheid. En die van uw medewerkers.

Service en andere voordelen van Leen van den Berg

Naast een hefbrug keuring, kunt u bij Leen van den Berg ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparaties en keuringen. Kiest u voor Leen van den Berg? Dan geniet u van meerdere voordelen. Zoals:

  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Wij verkopen enkel A-producten;
  • Wij hebben meer dan 26 jaar ervaring;
  • En voor verplaatsingswerkzaamheden, hefbrug onderhoud, reparaties, en keuringen aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Geïnteresseerd in een hefbrug keuring bij Leen van den Berg?

Is het tijd voor de jaarlijkse hefbrug keuring en wilt u deze keuring laten uitvoeren door de specialisten van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen: dus ook voor een keuring is Leen van den Berg de beste plek!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com