Bent u op zoek naar een hefbrug om uw werkzaamheden goed en makkelijk uit te kunnen voeren? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Leen van den Berg kan u voorzien in verschillende soorten hefbruggen. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de SPOA3TS-5 hefbrug.

Specificaties SPOA3TS-5

De 2 koloms Rotary hefbrug SPOA3TS-5 kan tot wel 3.500 kg aan personenauto’s omhoog tillen. Deze twee koloms hefbrug is van een uitstekende Rotary kwaliteit, betrouwbaar, degelijk en erg stabiel. Hierdoor zijn jarenlang plezier van de 2 koloms hefbrug SPOA3TS-5 u gegarandeerd.

Hieronder vindt u meer specificaties van de SPOA3TS-5 hefbrug:

  • Heftijd: 30 sec
  • Doorrijbreedte: 2336 mm
  • Elektrische spanning: 400 V / 50 Hz
  • Totale breedte: 3000 mm
  • Totale hoogte: 3865 mm
  • Vereiste min. plafondhoogte: 3920 mm

De SPOA3TS-5 twee koloms hefbrug is volledig vloervrij hydraulisch aangedreven en is asymmetrisch. Deze 2 koloms hefbrug heeft een enkele bediening. Alle soorten Rotary hefbruggen zijn leverbaar in verschillende types en maten. Deze hefbrug is ook leverbaar als SPOA3TS-5-EH1, SPOA3TS-5-EH2 en als SPOA3TS-5AP. Neem contact met ons op voor meer informatie over elke 2 koloms hefbrug.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de SPOA3TS-5 twee koloms hefbrug of één van onze andere hefbruggen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com