FI.TIM Jollift bij Leen van den Berg

master 35_2
Neem contact op
Bel mij terug

Eén van de sterke merken waarvan Leen van den Berg hefbruggen verkoopt, is FI.TIM. Als u op zoek bent naar een zeer kwalitatieve hefbrug, dan zit u goed met een FI.TIM Jollift.Wij zijn leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven, onder andere van de merken FI.TIM en Rotary. Wij werken met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers en bieden ook voor u geschikte apparatuur aan. Neem gerust eens een kijkje!

Specificaties FI.TIM Jollift

Met de FI.TIM Jollift haalt de schadewerkplaats een praktische schaarhefbrug in huis. Er is een inbouw en een opbouw versie. De brug is voor veel doeleinden te gebruiken, aangezien de hefhoogte maar liefst 1680 mm bedraagt. Ideaal dus in de voorbewerking en voor montagewerkzaamheden. De Jollift heft afhankelijk van de uitvoering 3,0 of 3,5 ton. Met de extra leverbare wielopnameplatforms gaat het plaatsen van de auto op de brug uiterst snel.

Een autobrug/ hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen a

an een auto.De FI.TIM Jollift is een product die elke reparateur een boost in efficiëntie geeft en voor grote flexibiliteit zorgt.

Interesse in een FI.TIMJollift?

Bent u geïnteresseerd in een FI.TIMJollift van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Want, de beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com