FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH

Autobrug
Neem contact op
Bel mij terug

Als u op zoek bent naar een hefbrug om makkelijker uw werkzaamheden in de garage of op de werkplaats te kunnen verrichten, dan zit u goed bij Leen van den Berg. Wij verzorgen voor u verschillende soorten hefbruggen van diverse merken en in verscheidene maten. Voor iedere garage en alle werkzaamheden is er wel een perfect passende hefbrug bij Leen van den Berg. Wij leveren enkel autobruggen van A-merken, zoals FI.TIM en Rotary. Maar altijd autobruggen van A-merken, zoals FI.TIM en Rotary. Zo kunt u bij ons ook de FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH hefbrug bestellen. Deze hefbrug is van een uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Voordelen JOLLIFT MINIBENCH

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het sleutelen aan een auto. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken die geschikt zijn voor regelmatig gebruik, zoals in een autogarage. Zo ook de FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH hefbruggen. De FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH hefbruggen zijn geschikt voor al het lichtere schadewerk. ‘MINI’ houdt simpelweg in dat u hier enkel het lichtere schadewerk mee kunt verrichten, niet de grote klappers. Er bestaan drie categorieën JOLLIFT MINI BENCHES:

  • Floor-Mounted Benches
  • Benches met MLS systeem
  • Floor-Recessed Benches

FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH bestellen

Bent u geïnteresseerd in een FI.TIM JOLLIFT MINIBENCH van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies, zodat u de juiste keuze kunt maken. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com