Als u op zoek bent naar een hefbrug om makkelijker uw werkzaamheden in de garage of op de werkplaats te kunnen verrichten, dan zit u goed bij Leen van den Berg. Leen van den Berg verzorgt voor u verschillende soorten hefbruggen van diverse maten en merken. Maar altijd autobruggen van A-merken, zoals FI.TIM en Rotary. Zo kunt u bij ons ook de FI.TIM hefbrug JO.1330. EH hefbrug bestellen. Deze hefbrug is van een uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken die geschikt zijn voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de FI.TIM JO.1330.EH hefbrug.

Specificaties FI.TIM JO.1330.EH

De FI.TIM JO.1330.EH hefbrug is een schaarhefbrug die over een maximaal draagvermogen van 3.000 kg beschikt. Met deze hefbrug kunt u dus allerlei personenauto’s omhoog liften voor uw werkzaamheden. De wielen van het voertuig zijn op de FI.TIM JO.1330.EH hefbrug vrij waardoor u hier ook gemakkelijk werkzaamheden aan kunt verrichten.

De Jollift 1330 hefbrug heeft onder andere de volgende specificaties:

  • Draagcapaciteit van 3.000 kg
  • Maximum hoogte van 1300 mm
  • Minimum hoogte van 96 mm
  • Verplaatsbaar
  • Tilt met rubberen blokken (makkelijk verwisselbaar)
  • Tilt met wiel support ondersteuning
  • Geschikt voor in garages en tankstations

De Jollift 1330 is een product die elke reparateur een boost in efficiëntie en grote flexibiliteit geeft.

Interesse in een FI.TIMJollift?

Bent u geïnteresseerd in een FI.TIMJollift van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Want, de beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com