Hefbrug onderhoud bij Leen van den Berg

Contact opnemen
Bel mij terug

Heeft een u hefbrug die zo nu en dan onderhoud nodig heeft? Dan kunt u bij Leen van den Berg terecht voor al uw reparaties en onderhoudsbeurten van alle merken bruggen.

Met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK stations en (universele) werkplaatsen. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, hefbrug onderhoud,reparaties en keuringen kunt u contact opnemen met ons.

Op en top service bij Leen van den Berg

Leen van den Berg heeft naast hefbruggen en onderhoudsservice nog veel voordelen te bieden, zie ze hieronder op een rijtje:

  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Wij verkopen enkel A-producten;
  • Wij hebben meer dan 26 jaar ervaring;
  • En voor verplaatsingswerkzaamheden,hefbrug onderhoud, reparaties, en keuringen aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Dé hefbrug specialist

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. Onze kracht ligt op diverse punten. Zo hebben wij meer dan 26 jaar ervaring en mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn. Daarnaast bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Wilt u meer weten over ons of over onze hefbrug onderhoud? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd in Leen van den Berg?

Bent u geïnteresseerd in onze service onze hefbrug onderhoud? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Want, de beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com