Als u op zoek bent naar een hefbrug om makkelijker uw werkzaamheden in de garage of de werkplaats te kunnen verrichten, dan zit u goed bij Leen van den Berg. Leen van den Berg levert verschillende soorten hefbruggen. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo kunt u bij ons ook de DS32 hefbrug van Rotary bestellen. Deze schaarhefbrug is van een uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Specificaties DS32HG

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Deze schaarlift type DS32 is speciaal ontworpen voor de voertuigen die laag op de weg liggen. Vanwege het hoge draagvermogen van de DS32 lift de hefbrug met het grootste gemak personenauto’s op tot 3.500 kg.De DS32 hefbrug met een volledig hydraulisch systeem heeft een geïntegreerde zelfontluchtende werking dat zorgt voor een betrouwbare werking, zelfs in een vervuilde omgeving. Hieronder vindt u meer productspecificaties:

  • Draagkracht: 3.500 kg
  • Heftijd: 35 sec
  • Totale breedte: 2080 mm
  • Totale lengte: 2120 mm
  • Elektrische spanning: 230/400 V / 50 Hz
  • Gewicht: 750 kg

Via een apart paneel in een losse kast die naar keuze ergens links of rechts van de hefbrug te plaatsen is, kunt u de hefbrug bedienen. Door de afstand van de kast heeft u een goed overzicht van de hefbrug en kunt u op een veilige manier via het bedieningspaneel de schaarhefbrug DS32 bedienen.De onder- en bovenplaat zijn altijd Hot galvanized en gepoedercoat. Hierdoor is de levensduur van een DS32 hoger.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over de DS32 schaarhefbrug kunt u altijd contact met ons opnemen en uw vraag stellen. Hiervoor vult u het contactformulier op de website in en wij komen zo snel mogelijk met u in contact.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com