Als u op zoek bent naar een hefbrug om makkelijker uw werkzaamheden in de garage of op de werkplaats te kunnen verrichten, dan zit u goed bij Leen van den Berg. Leen van den Berg verzorgt voor u verschillende soorten hefbruggen van diverse maten en merken. Maar altijd A-merken, zoals Rotary. Zo kunt u bij ons ook de XS30 hefbrug van Rotary bestellen. Deze hefbrug is van een uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de XS30hefbrug.

Hefbrug specificaties XS30

Deze zogenaamde Short-Stroke Schaar lift type XS30 is uiterst geschikt in vele werkplaatsen. De oprijplaten zijn beweeglijk waardoor u gemakkelijk auto’s op en vanaf de hefbrug XS30 rijdt.

  • Draagkracht: 3.000 kg
  • Heftijd: 20 sec
  • Totale breedte: 1900 mm
  • Totale lengte: 2000 mm
  • Elektrische spanning: 230/400 V / 50 Hz
  • Gewicht: 500 kg

Op een apart paneel in een handig formaat kast zitten robuuste drukknoppen om de hefbrug XS30 op een veilige manier te bedienen. Het bedieningspaneel is verbonden met de hydraulische hefbrug en kan links of rechts naast de hefbrug geplaatst worden. Het bedieningspaneel bevat o.a. een klein scherm en kan ook als schrijfblok gebruikt worden. De onder- en bovenplaat zijn altijd hot galvanized (verzinkt) en gepoedercoat. Hierdoor de levensduur van een XS30 hoger.

Meer informatie

Voor meer productspecificaties van de XS30 kunt u gerust contact met ons opnemen. Laat uw gegevens achter op het contactformulier op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com