Bent u op zoek naar een hefbrug om uw werkzaamheden goed en makkelijk uit te kunnen voeren? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Leen van den Berg levert verschillende soorten hefbruggen. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de 4 koloms SM65-55 hefbrug.

Productspecificaties SM65-55

De vier koloms hefbrug SM65-55 wordt elektrisch/hydraulisch aangedreven met elektrische bediening. Alle soorten Rotary hefbruggen zijn leverbaar in verschillende types en maten. Deze hefbrug is ook leverbaar in SM60-55. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze productspecificaties van het type SM60-55. Hieronder vindt u een aantal specificaties van de SM65-55 hefbrug:

  • Heftijd: 40 sec
  • Platform breedte: 650 mm
  • Platform lengte: 5500 mm
  • Totale breedte: 3405 mm
  • Totale lengte: 6700 mm
  • Elektrische spanning: 400 V/50 Hz

Vanwege het hoge draagvermogen liften de SM65-55 hefbruggen met het grootste gemak personenauto’s en kleine bussen tot 6.500 kg omhoog. De beweeglijke lift platforms maken met makkelijk om deze hefbrug op te rijden. Deze 4 koloms hefbrug is van een uitstekende kwaliteit, stabiel, betrouwbaar en degelijk, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

Contact

Wilt u meer informatie over de SM65-55 vier koloms hefbrug of één van onze andere hefbruggen? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com