Twee koloms hefbrug van topkwaliteit

Bent u als garagehouder op zoek bent naar een nieuwe twee koloms hefbrug? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres om een 2 koloms hefbrug te kopen. Al ruim 25 jaar is Leen van den Berg leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het werken aan een auto.

Wanneer u op zoek bent naar een 2 koloms hefbrug van hoge kwaliteit, dan heeft u aan leverancier Leen van den Berg een hele goeie. Wij verkopen namelijk enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary. Wij zeggen altijd maar: De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

2 koloms hefbrug voor liften auto

Wilt u een huidige hefbrug voor een 2 koloms brug vervangen? Of gaat u voor het eerst een twee koloms hefbrug aanschaffen voor uw garage? Voor iedere soort auto hefbrug kunt u bij ons slagen. Al onze autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar, degelijk en van het A-merk Rotary. De hefbruggen liften zeer gemakkelijk personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog. Dit maakt uw werk vele malen gemakkelijker. Wilt u het uzelf ook gemakkelijker maken met een 2 koloms hefbrug? Bekijk dan ons assortiment aan 2 koloms hefbruggen van Leen van den Berg!

Ons assortiment hefbruggen

We hebben een ruim assortiment hefbruggen, allemaal van een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

Wat zijn de verschillen?

Afhankelijk van hoe u graag prettig rondom en onder de auto wilt werken, kiest u bijvoorbeeld een hefbrug die 2 koloms of 4 koloms is. Wij raden een 2 koloms hefbrug aan wanneer u graag veel bewegingsruimte onder de auto wilt hebben. De twee koloms hefbrug is namelijk compact, waardoor u zeer goed overal bij kunt, van zijkant tot onderkant.

De 4 koloms hefbrug is groter en stabieler. Ook een heel prettig idee natuurlijk, maar deze brug neemt ook een stuk meer ruimte in beslag. Als u de eigenaar van een autogarage bent, hebt u wellicht genoeg ruimte voor een 4 koloms hefbrug.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit
Autobrug kopen bij Leen van den Berg

Verplaatsbaar of vast?

Dan kunt u nog kiezen voor een schaarhefbrug en mobiele auto hefbrug. Deze twee hefbruggen nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag. Dit is handig wanneer u een kleinere werkplaats hebt en in principe alle ruimte goed kunt gebruiken. De mobiele auto hefbrug is ideaal wanneer u de auto hefbrug graag weg wilt kunnen zetten. Dit is mogelijk dankzij de wielkit.

Een schaarhefbrug ligt als het ware in of vrij vlak op de vloer, waardoor u hier nog wel overheen kunt lopen. Hiermee kunt u dus ook ruimte besparen, wat handig is als de hefbrug bedoeld is voor een ruimte die vrij klein is.

Wat u in ieder geval ook kiest, u krijgt altijd een stabiel, betrouwbaar en degelijk product van ons. Bekijk alle modellen gerust op onze website of vraag ons om persoonlijk advies. Als specialist kunnen we u zo helpen met het kiezen van de meest geschikte hefbrug, 2 koloms, 4 koloms of anders.

2014

De prijs van twee koloms hefbruggen

U bent uiteraard benieuwd naar de prijs van een twee koloms hefbrug. Aangezien wij diverse hefbruggen aanbieden, met verschillende mogelijkheden, kunnen wij enkel een prijs geven door middel van een offerte. Wij kunnen de hefbrug uiteraard nieuw voor u leveren. Wij leveren namelijk diverse werkplaatsapparatuur en gereedschap. Verder kunt u contact met ons opnemen voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie of keuring van de hefbrug.

Het voordeel van een hefbrug

Een hefbrug zorgt er uiteraard voor dat u meer bewegingsvrijheid hebt tijdens uw werkzaamheden aan auto’s. Deze bruggen kunnen met gemak 5.000 kg optillen, waardoor uzelf ontlast wordt omdat u gemakkelijker bij de onderkant van het voertuig komt. De hefbruggen gaan door middel van hydraulische systemen omhoog. Deze zijn zeer sterk, waardoor u altijd veilig onder de auto aan het werk kunt. Let wel op dat hydraulische systemen ontlucht moeten worden.

Over Leen van den Berg

Al meer dan 25 jaar is Leen van den Berg dé specialist in diverse soorten hefbruggen. Onze krachten als expert op het gebied van hefbruggen kunt u ervaren op verschillende vlakken. Bij Leen van den Berg:

  • Geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • Kunt u ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.

Meer informatie?

Wilt u een (nieuwe) twee koloms hefbrug kopen voor uw garage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een twee koloms hefbrug. Neem daarom ook gerust contact met ons op als u meer info wenst over de hefbruggen of aanverwante zaken.

Hulp nodig op een ander vlak? Ook voor alle verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.