2 koloms hefbrug te koop

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u als garagehouder op zoek bent naar een nieuwe 2 koloms hefbrug? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres om een 2 koloms hefbrug te kopen. Al ruim 25 jaar is Leen van den Berg leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Wanneer u op zoek bent naar een 2 koloms hefbrug van hoge kwaliteit, dan bent bij Leen van den Berg aan de juiste adres: wij verkopen namelijk enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Te koop: 2 koloms hefbrug bij Leen van den Berg

Leen van den Berg biedt een ruime keuze aan hefbruggen: 2 koloms hefbruggen en 4 koloms hefbruggen, maar ook schaarhefbruggen. Al onze autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar, degelijk en van het A-merk Rotary. De hefbruggen liften zeer gemakkelijk personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog. Dit maakt uw werk vele malen gemakkelijker. Wilt u het uzelf ook gemakkelijker maken met een 2 koloms hefbrug? Bekijk dan ons assortiment aan 2 koloms hefbruggen van Leen van den Berg!

Over Leen van den Berg

Al meer dan 25 jaar is Leen van den Berg dé specialist in diverse soorten hefbruggen. Onze krachten als expert op het gebied van hefbruggen kunt u ervaren op verschillende aspecten. Bij Leen van den Berg:

Geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
Bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
Kunt u ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.

Meer informatie over de 2 koloms hefbrug?

Wilt u een (nieuwe) 2 koloms hefbrug kopen voor uw garage? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg. Dan informeren en adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een 2 koloms hefbrug. Hulp nodig op een ander vlak? Ook voor alle verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com