2 koloms hefbrug van topkwaliteit

Bent u als garagehouder op zoek naar een nieuwe 2 koloms hefbrug? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres om een twee koloms hefbrug te kopen. Al ruim 25 jaar zijn wij leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het werken aan een auto. Dat maakt uw werk een stuk gemakkelijker.

Wanneer u op zoek bent naar een 2 koloms hefbrug van hoge kwaliteit, dan heeft u aan ons als leverancier een hele goeie. Wij verkopen namelijk enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary. Wij zeggen altijd maar: De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Geïnteresseerd in de aankoop van een twee koloms hefbrug voor uw autogarage? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op via onderstaande knoppen. Bij vragen kunt u ons contactformulier invullen of ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)348 501 578. U kunt ook altijd een mail sturen naar e-mailadres lvdberg@cs.com.

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

Auto hefbrug 2 koloms

Wilt u een huidige hefbrug voor een 2 koloms brug vervangen? Of gaat u voor het eerst een twee koloms hefbrug aanschaffen voor uw garage? U kunt voor iedere soort auto hefbrug bij ons slagen. Al onze bruggen zijn stabiel, betrouwbaar, degelijk en van het A-merk Rotary. De hefbruggen liften zeer gemakkelijk personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog. Dit maakt uw werk vele malen gemakkelijker. Wilt u het uzelf ook gemakkelijker maken met een 2 koloms hefbrug? Bekijk dan ons assortiment aan 2 koloms hefbruggen van Leen van den Berg!

Ons assortiment hefbruggen

We hebben een ruim assortiment aan hefbruggen, allemaal van een zeer hoge kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor:

Wat zijn de verschillen?

Afhankelijk van hoe u graag prettig rondom en onder de auto wilt werken, kiest u bijvoorbeeld een hefbrug die 2 koloms of 4 koloms is. Wij raden een 2 koloms hefbrug aan wanneer u graag veel bewegingsruimte onder de auto wilt hebben. De twee koloms hefbrug is namelijk compact, waardoor u zeer goed overal bij kunt, van zijkant tot onderkant. Daarmee maakt u het zichzelf dus een stuk makkelijker en creëert u een comfortabele werkomgeving voor uzelf en uw collega’s.

De 4 koloms hefbrug is groter en stabieler. Ook een heel prettig idee natuurlijk, maar deze brug neemt ook een stuk meer ruimte in beslag. Als u de eigenaar van een autogarage bent, hebt u wellicht genoeg ruimte voor een 4 koloms hefbrug. U kunt van tevoren altijd onze hulp inschakelen om te controleren of deze hefbrug in uw garage past.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit
Autobrug kopen bij Leen van den Berg

Verplaatsbaar of vast?

Naast de 2 koloms- en 4 koloms hefbrug, kunt u nog kiezen voor een schaarhefbrug en mobiele hefbrug. Deze twee hefbruggen nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag. Dit is handig wanneer u een kleinere werkplaats hebt en in principe alle ruimte goed kunt gebruiken. De mobiele auto hefbrug 2 koloms is ideaal wanneer u de hefbrug graag weg wilt kunnen zetten. Dit is mogelijk dankzij de handige bijgeleverde wielkit.

Schaarhefbrug

Een schaarhefbrug ligt als het ware in of vrij vlak op de vloer, waardoor u er nog wel overheen kunt lopen. Hiermee kunt u dus ook een hoop ruimte besparen, wat handig is als de hefbrug bedoeld is voor een ruimte die vrij klein is.

Wat u in ieder geval ook kiest: u krijgt altijd een stabiel, betrouwbaar en degelijk product van ons. Bekijk alle modellen gerust op onze website of vraag ons om persoonlijk advies. Als specialist kunnen we u zo helpen met het kiezen van de meest geschikte hefbrug voor uw garage of werkplaats: 2 koloms, 4 koloms of iets anders.

2014

De prijs van 2 koloms hefbruggen

U bent uiteraard benieuwd naar de prijs van een twee koloms hefbrug. Aangezien wij diverse hefbruggen aanbieden, met verschillende mogelijkheden, kunnen wij enkel een prijs geven door middel van een offerte. Wij leveren u uiteraard een nieuwe hefbrug. Naast de hefbrug, leveren wij ook andere diverse werkplaatsapparatuur en gereedschap. Ook kunt u contact met ons opnemen voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie of keuring van de hefbrug. Wij hebben al bijna 30 jaar ervaring met al deze werkzaamheden.

Het voordeel van een hefbrug

Een hefbrug zorgt er uiteraard voor dat u meer bewegingsvrijheid hebt tijdens uw werkzaamheden aan auto’s. Deze bruggen kunnen met gemak 5.000 kg optillen, waardoor u zelf ontlast wordt omdat u gemakkelijker bij de onderkant van het voertuig komt. De hefbruggen gaan door middel van hydraulische systemen omhoog. Deze systemen zijn zeer sterk, waardoor u altijd veilig onder de auto aan het werk kunt. Let wel op dat hydraulische systemen goed ontlucht moeten worden.

2 koloms hefbrug van de hoogste kwaliteit

Wij verkopen uitsluitend hefbruggen van het merk Rotary. Dit merk biedt hefbruggen van zeer hoge kwaliteit. Daardoor gaat elke 2 koloms hefbrug lange tijd mee en zijn ze geschikt voor regelmatig gebruik in uw autogarage. Een hefbrug van dit merk zijn altijd een goede investering. We hebben een groot assortiment aan Rotary hefbruggen. Zo verkopen we bijvoorbeeld de Rotary SM6551, Rotary SPOA3TS5 en de Rotary XS30. Andere modellen die wij verkopen vindt u op onze website, met uitgebreide informatie.

Over Leen van den Berg

Al meer dan 25 jaar is Leen van den Berg dé specialist in diverse soorten hefbruggen. 2 koloms hefbruggen, 4 koloms hefbruggen, schaarhefbruggen, noem het maar op. Onze krachten als expert op het gebied van hefbruggen kunt u ervaren op verschillende vlakken. Hieronder vindt u een opsomming van de service die u van ons kunt verwachten.

  • Geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • Kunt u ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen;
  • Krijgt u het totaalpakket.

Ontdek onze hoogwaardige 2 koloms hefbrug

Staat u op het punt een hefbrug aan te schaffen? Wij hebben een breed scala aan hefbruggen tot uw beschikking. Onze bruggen zijn stabiel, betrouwbaar en solide. Wij zijn trots op de verkoop van het gerenommeerde merk Rotary, waaronder 2 koloms hefbruggen, 4 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. Deze bruggen tillen moeiteloos personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog! Vereenvoudig uw werkzaamheden met een 2 koloms hefbrug van Leen van den Berg.

Ons 2 koloms hefbrug is van uitstekende kwaliteit en biedt een grote mate van flexibiliteit. Het is de perfecte oplossing voor bedrijven die zich bezighouden met auto's of bandenwerkzaamheden. Met deze hefbrug kunt u een voertuig eenvoudig omhoog tillen, zodat reparaties en onderhoudswerkzaamheden onder de auto kunnen worden uitgevoerd. Dankzij de hefbrug heeft u volledige toegang tot de onderkant van het voertuig, waardoor u op professionele wijze uw werk kunt doen zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

Uw specialist en betrouwbare partner

Met onze locatie in Driebruggen zijn wij dé leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Als ervaren bedrijf met meer dan 25 jaar expertise, kunnen we met recht zeggen dat wij de experts zijn op ons vakgebied. Ons succes is te danken aan ons bekwaam team van deskundige en klantgerichte medewerkers. Bij ons geniet u ook van een unieke service, waarbij we u direct helpen bij eventuele problemen. Bovendien streven wij ernaar alleen A-producten te verkopen, waaronder het gerenommeerde merk Rotary. Bij ons bent u dus verzekerd van de beste kwaliteit!

Neem contact op voor een 2 koloms hefbrug

Wilt u een (nieuwe) twee koloms hefbrug kopen voor uw garage? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een 2 koloms hefbrug. Maar natuurlijk ook over andere hefbruggen of andere vragen. Wij zijn altijd bereikbaar als u meer informatie wenst.

Hulp nodig op een ander vlak? Ook voor alle verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen aan alle merken kunt u bij ons terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Wat is een 2 koloms hefbrug?

Een 2 koloms hefbrug is een hulpmiddel om auto’s omhoog te brengen. Dit geeft de mogelijkheid om aan een voertuig te sleutelen voor reparaties en onderhoud.

Hoe werkt een 2 koloms hefbrug?

De compacte 2 koloms hefbrug bestaat uit 2 kolommen waar hefarmen aan vast zitten. De hefarmen houden uw voertuig omhoog. De 2 koloms hefbrug is te bedienen via een paneel.

Waarom een 2 koloms hefbrug kopen?

Een 2 koloms hefbrug is onmisbaar wanneer u regelmatig voertuigen repareert of onderhoudt in uw werkplek of garage. De 2 koloms hefbrug is ideaal wanneer u veel bewegingsruimte onder de auto wilt hebben.

Is een 2 koloms hefbrug verplaatsbaar?

Over het algemeen zijn 2 koloms hefbruggen niet verplaatsbaar omdat ze worden vastgezet in de vloer door middel van bouten. Heeft u vragen hierover? Wij helpen u graag verder.