2 koloms hefbrug van de beste kwaliteit

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar werkplaatsapparauur voor uw automobiel-, banden- of schadebedrijf? Maak kennis met Leen van den Berg. Wilt u een 2 koloms hefbrug aanschaffen? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 25 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Heeft u vragen over een van onze 2 koloms hefbruggen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0348 50 15 78 of het online contactformulier.

Koop uw 2 koloms hefbrug bij Leen van den Berg

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan Hefbruggen. Alle autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Wij verkopen de hefbruggen van het A-merk Rotary, zowel 2 koloms hefbruggen als 4 koloms hefbruggen en schaarnhefbruggen. De bruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog! Maak het u zelf ook gemakkelijker met een 2 koloms hefbrug van Leen van den Berg.

Een 2 koloms hefbrug van Leen van den Berg is een hefbrug van hoge kwaliteit met een uitstekende flexibiliteit. Het is de ideale oplossing voor bedrijven met auto’s of banden werken. Met de hefbrug kan een auto op eenvoudige wijze opgetild worden, zodat er reparaties en onderhoud onder de auto kunnen worden verricht. Met de hefbrug heeft u toegang tot de hele onderzijde van het voertuig. Zo kunt u op professionele wijze uw werkzaamheden uitvoeren, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen.

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in Hefbruggen. Wij zijn gevestigd in Driebruggen en zijn al vele jaren leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Onze kracht ligt op diverse punten. Zo hebben wij meer dan 25 jaar ervaring en mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn. We hebben het geluk over een bekwaam team van deskundige en klantgerichte medewerkers te beschikken. Daarnaast bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Tot slot verkopen wij enkel A-producten, bijvoorbeeld het merk Rotary. Bij Leen van den Berg bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Wat betekent het om Leen van den Berg als uw partner te hebben op het gebied van 2 koloms hefbruggen? Wij geven u een aantal voordelen:

  • U geniet van de beste service. Ervaart u problemen met de hefbrug? Wij staan altijd voor u klaar!;
  • U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen alleen A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • U kunt ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.
  • U heeft de keuze uit een breed assortiment aan werkplaats- en garageapparatuur.
  • U betaalt scherpe, concurrerende prijzen.

Neem contact op voor meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en zit u er over na te denken om een 2 koloms hefbrug aan te schaffen? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Bel naar 0348 50 15 78, vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com