Bent u garagehouder en bent u op zoek naar specialist waar ze een auto hefbrug te koop hebben? Zoek dan niet verder: bij Leen van den Berg kunt u een auto hefbrug kopen van de beste kwaliteit. Doordat een autobrug met het grootste gemak diverse voertuigen tot 5.000 kg omhoog kan tillen, wordt u ontlast in het werken met personenauto's en kleine bussen. En heeft u veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Bent u op zoek naar een auto hefbrug? De beste auto hefbruggen van A-merken koopt u bij ons!

Hefbrug van Leen van den Berg

Al meer dan 25 jaar zijn wij ervaren in alles wat te maken heeft met auto hefbruggen: verkoop, onderhoud en reparatie. Leen van den Berg mag dan ook met recht dé specialist in hefbruggen worden genoemd. Met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK-stations en (universele) werkplaatsen. Ook bieden wij een breed assortiment aan kwalitatief goede autobruggen: zo is er bij Leen van den Berg voor iedere organisatie een keuze. Wij verkopen enkel autobruggen van de hoogste kwaliteit A-merken zoals Rotary of Fi.Tim.

Voordelen van auto hefbrug specialist Van den Berg

Wilt u een auto hefbrug kopen? Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten auto hefbruggen, zoals:

  • 2 Koloms hefbruggen;
  • 4 Koloms hefbruggen;
  • Schaarhefbruggen.

Heeft u al een auto hefbrug, maar wilt u deze laten keuren, repareren of een onderhoudsbeurt laten geven? Bel dan Leen van den Berg: wij bieden u de hoogste kwaliteit en service voor auto hefbruggen van alle merken!

Wilt u een auto hefbrug kopen?

Zoekt u een specialist in A-merk auto hefbruggen? Neem dan direct contact op met Leen van den Berg! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u graag advies over welke autobrug voor u het beste is. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com