Autobrug kopen bij Leen van den Berg

Autobrug kopen van de beste kwaliteit

Wilt u als garagehouder een autobrug kopen? Zoek dan niet verder: Bij Leen van den Berg kunt u een auto hefbrug kopen van de beste kwaliteit. Doordat een autobrug met het grootste gemak diverse voertuigen tot 5.000 kg kan optillen, wordt u ontlast in het werken met personenauto’s en kleine bussen. Hierdoor krijgt u extra bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.

Neem contact met ons op als u een autobrug wilt kopen. De beste hefbruggen van A-merken koopt u bij ons. U kunt contact opnemen middels het contactformulier of laat een terugbelverzoek achter.

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

Auto hefbrug van Leen van den Berg

Wij zijn al meer dan 25 jaar ervaren in alles wat met hefbruggen te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan verkoop, onderhoud en reparatie. Wij mogen dan ook met recht dé specialist in hefbruggen worden genoemd. Ons team bestaat uit deskundige en klantgerichte medewerkers. Dit team verzorgt dagelijks de service en onderhoud bij vele APK-stations en (universele) werkplaatsen.

Tevens bieden wij een breed assortiment aan kwalitatief goede autobruggen. Zo is er bij ons voor iedere organisatie een keuze. Wij verkopen enkel autobruggen van de hoogste kwaliteit. Dit zijn A-merken zoals Rotary of Fi.Tim.

Diverse hefbruggen bij auto hefbrug specialist Van den Berg

Bij ons kunt u terecht indien u een auto hefbrug wilt kopen. Wij bieden u diverse auto hefbruggen:

Ook voor het onderhoud, keuren, of repareren van een auto hefbrug kunt u bij ons terecht. Wij bieden u de hoogste kwaliteit en service voor auto hefbruggen van alle merken. Bekijk diverse autohefbruggen op onze website.

Welke hefbrug voor uw werkplaats?

Er zijn diverse soorten autohefbrug die wij voor u kunnen leveren. U kunt kiezen voor een 2 koloms hefbrug. Deze is compacter maar biedt meer ruimte onder de auto. De 4 koloms hefbrug is groter en stabieler. Wij geven u altijd advies over welke hefbrug het beste bij uw werkplaats past. U bent gegarandeerd dat u een stabiele, betrouwbare en degelijke hefbrug van ons krijgt.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit
Autobrug kopen bij Leen van den Berg

Mobiele hefbrug

Naast vaste hefbruggen, bieden wij ook een mobiele hefbrug. Deze is gemakkelijk te verplaatsen door de aanwezigheid van een wielkit. Er hoeven geen gaten in de vloer geboord te worden. Ook deze hefbrug heeft een handige bedieningsunit.

"Bij Leen van den Berg kunt u een betrouwbare autobrug kopen"

Hefbrug voor auto kopen?

Zoekt u een specialist in A-merk auto hefbruggen? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag al uw vragen of geven u advies over welke auto hefbrug het beste is voor u. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen.

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact opnemen