Een 4 koloms hefbrug voor meer bewegingsvrijheid

Als autobedrijf of garagehouder heeft u een goede 4 koloms hefbrug nodig die personenauto’s, kleine bussen en andere voertuigen tot 5.000 kilo eenvoudig kan optillen. Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Uw medewerkers kunnen er zo eenvoudig bij en de werkzaamheden gemakkelijker uitvoeren. Bij Leen van den Berg verkopen we een auto hefbrug 4 koloms van hoge kwaliteit. Al bijna 30 jaar zijn we de leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven.

Wilt u een 4 koloms hefbrug kopen? Maak dan kennis met ons bedrijf. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan. We kunnen de APK hefbrug op basis van uw wensen leveren. Neem contact met ons op via het contactformulier als u meer informatie wilt ontvangen over onze autobruggen.

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

De grote 4 koloms hefbrug

Een vierkoloms hefbrug is groot in omvang, maar staat daardoor wel stabiel. Als u een grote garage tot uw beschikking heeft, is een hefbrug 4 kolom zeker een aanrader. Dankzij de vier kolommen staat de autobrug velen malen steviger. Daardoor gaat het uitvoeren van APK-keuringen en servicebeurten veiliger en soepeler. Een APK hefbrug is zelfs speciaal geproduceerd voor het uitvoeren van APK's. Wanneer u werkt in een wat kleinere garage is een hefbrug 4 kolom geen geschikte keuze. Dit komt omdat de hefbrug veel ruimte inneemt. U kunt dan beter kiezen voor een 2 koloms hefbrug.

"Maak het repareren van auto’s gemakkelijker met een 4 koloms hefbrug van Leen van den Berg!"

Waarom een autobrug plaatsen in uw autobedrijf?

Voor autobedrijven en garages die onder een auto moeten kruipen is de autobrug bij uitstek de geschikte oplossing. De hefbrug kan namelijk op een eenvoudige manier een auto optillen. Daardoor kunnen reparaties en onderhoud makkelijk verricht worden. U heeft zonder problemen toegang tot de onderkant van de auto. Dit stelt u in staat op een professionele manier uw werkzaamheden uit te voeren, terwijl de veiligheid van uw werknemers nooit in het geding komt. Onze hefbruggen staan bekend om hun hoogwaardigheid en flexibiliteit.

Auto hefbrug 4 koloms van uitstekende kwaliteit

Bij ons heeft u een ruime keuze aan 4 koloms hefbruggen. We verkopen alleen hefbruggen van hoge kwaliteit en van toonaangevende merken, zoals RotaryFi.Tim, Orlandini en TECO. Al onze hefbruggen zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk.

Diverse soorten autobruggen

We beschikken over een ruim assortiment aan verschillende soorten hefbruggen, stuk voor stuk van hoge kwaliteit. De volgende autobruggen zijn bij ons te vinden:

Rotary 4 koloms hefbrug

Rotary hefbrug

De Amerikaanse hefbrugspecialist Rotary staat al sinds 1925 bekend om haar toonaangevende en kwalitatief goede hefbruggen. Het merk ontwierp zelfs ‘s wereld eerste hefbrug, deze kon roteren (draaien) en hier kwam ook de naam Rotary vandaan. Dit ontwerp maakte het mogelijk om een voertuig op de hefbrug 180 graden te draaien, zodat het weer voorwaarts de brug af kon rijden. Rotary maakt gebruik van hoogwaardige hydraulische componenten die zorgen voor een probleemloze lange levensduur. Een 4 koloms hefbrug van Rotary is geschikt voor regelmatig gebruik.

Fi.Tim hefbrug

Fi.Tim is een Italiaanse fabrikant van hefbruggen. Dit merk heeft de Jollift hefbrug geïntroduceerd. Het bedrijf is innovatief en marktgericht en produceert diverse schaarhefbruggen in diverse uitvoeringen. De Jollift schaarhefburg heeft een hefhoogte van 1680 mm en kent een inbouw en opbouw versie. Sinds 1993 zijn wij exclusief importeur van de Fi.Tim hefbruggen in Nederland.

Autobrug
Een schaarhefbrug als 4 koloms hefbrug

Schaarhefbrug

Een schaarhefbrug werkt door middel van een hydraulische cilinder die een schaarmechaniek uitschuift. Hierdoor kan de brug omhoog en omlaag bewegen. Dit type hefbrug ligt in of vrij vlak op de vloer, waardoor u hier nog wel overheen kunt lopen. Omdat de 4 wielen loshangen, is de schaarhefbrug erg handig voor het onderhoud aan auto’s. Een schaarhefbrug is makkelijk en snel te bedienen.

Mobiele auto hefbrug

Is er weinig ruimte beschikbaar voor een hefbrug, dan kunt u beter kiezen voor een mobiele auto hefbrug. Dit type neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag vergeleken met de andere autobruggen. Het grote voordeel is dat deze hefbrug te verplaatsen is door de bijgeleverde wielkit. De mobiele autobrug heeft een handige bedieningsunit met een hoofdschakelaar, op-en-neerknoppen en een lock-knop.

mercedes(1)

2 koloms hefbruggen

Naast het kopen van een 4 koloms hefbrug, kunt u bij ons ook terecht voor 2 koloms hefbruggen. Deze hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog. Een 2 koloms hefbrug is compacter en biedt meer bewegingsruimte onder het voertuig dan een auto hefbrug 4 koloms. U kunt overal goed bij, van zijkant tot onderkant.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen van alle soorten A-merken. Onze kracht ligt niet alleen aan het feit dat we bijna 30 jaar ervaring hebben in het vak en ons daardoor met recht een expert mogen noemen. We werken met een deskundig team van bekwame medewerkers, die over de kennis en expertise beschikken om al onze klanten op de juiste wijze te helpen. Daarbij verkopen we alleen 2 koloms hefbruggen en 4 koloms hefbruggen van de allerbeste kwaliteit. Ook bieden we een unieke service aan onze klanten. Bij ons wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft aan uw vierkoloms hefbrug. En dat is wel zo prettig.

We zijn een in Driebergen gevestigd bedrijf en zijn al vele jaren dé leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. U geniet bij ons van vele voordelen:

  • Service van de bovenste plank. Ervaart u problemen met de hefbrug? We helpen u meteen;
  • Producten van hoge kwaliteit: we verkopen alleen A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • U kunt ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen.
  • U heeft de keuze uit een ruim aanbod aan garage- en werkplaatsapparatuur.
  • U betaalt scherpe, concurrerende prijzen.

“Een hefbrug met 4 kolommen zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het werken aan een auto.”

Reparatie, verplaatsing en keuring

Niet alleen voor hefbruggen kunt u bij ons terecht. Maar ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. In beide gevallen nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken.

Meer informatie over het kopen van een 4 koloms hefbrug

Heeft u interesse gekregen en wilt u een 4 koloms hefbrug kopen bij Leen van den Berg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. U mag bellen naar +31 (0)348 501 578 of een e-mail sturen naar lvdberg@cs.com. We informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een hefbrug 4 kolom. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen als u benieuwd bent naar de prijs van een autobrug. We leveren de hefbrug op basis van uw wensen.

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Wat is een 4 koloms hefbrug?

Een 4 koloms hefbrug is een stevig hulpmiddel om voertuigen omhoog te brengen.

Hoe werkt een 4 koloms hefbrug?

Zoals de naam al zegt, heeft deze hefbrug 4 kolommen. Het beschikt over rijplaten waar u het voertuig op kunt rijden of duwen. Hierna is het mogelijk om de hefbrug te bedienen via een paneel.

Waarom een 4 koloms hefbrug kopen?

Een 4 koloms hefbrug is een aanrader voor alle garagehouders met veel ruimte. Ideaal voor het uitvoeren van APK of servicebeurten.

Is een 4 koloms hefbrug verplaatsbaar?

Sommige 4 koloms hefbruggen zijn verplaatsbaar en anderen niet. U kunt hiernaar informeren.