Een 4 koloms hefbrug kopen?

Als garagehouder heeft u een goede 4 koloms hefbrug nodig die personenauto’s en kleine bussen optilt. Zodat u er eenvoudig bij kan en u uw werkzaamheden gemakkelijker kunt uitvoeren. Wij van Leen van den Berg verkopen een vierkoloms hefbrug van hoge kwaliteit. Al bijna 30 jaar zijn wij de leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven.

Wilt u een hefbrug van 4 koloms kopen? Maak dan kennis met ons bedrijf. Vraag gelijk een offerte aan. Of neem contact op via ons contactformulier als u meer informatie wilt ontvangen over onze autobruggen.

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

4 koloms hefbrug van de hoogste kwaliteit

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan hefbruggen. Wij verkopen alleen hefbruggen van hoge kwaliteit, zoals van het merk Rotary. Een 4 koloms brug van Rotary is geschikt voor regelmatig gebruik. Alle hefbruggen van Leen van den Berg zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk.

De grote 4 koloms brug

Een vierkoloms hefbrug is groot in omvang, maar staat daardoor wel stabiel. Als u een grote garage tot uw beschikking hebt, is een 4 koloms brug zeker een aanrader. Dankzij de vier kolommen staat de autobrug steviger. Daardoor gaat het uitvoeren van APK of service beurten veiliger en soepeler. Wanneer u werkt in een wat kleinere garage is een 4 koloms hefbrug geen geschikte keuze. Dat komt omdat de hefbrug veel ruimte in neemt.

Maak het repareren van auto’s ook gemakkelijker met een 4 koloms hefbrug van Leen van den Berg.

2 koloms hefbruggen

Naast het kopen van een 4 koloms hefbrug, kunt u bij ons ook terecht voor 2 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. De hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog.

Een 2 koloms hefbrug is compacter en biedt meer bewegingsruimte onder de auto dan een 4 koloms brug. U kunt overal goed bij, van zijkant tot onderkant.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit
2015

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen van alle soorten A-merken. Onze kracht ligt niet alleen aan het feit dat wij bijna 30 jaar ervaring hebben in het vak en ons daardoor met recht expert mogen noemen. Daarbij verkopen wij alleen 2 koloms hefbruggen en 4 koloms hefbruggen van de hoogste kwaliteit.

Ook bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. En dat is wel zo prettig.

“Een hefbrug van 4 koloms zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het werken aan een auto”

Reparatie, verplaatsing en keuring

Niet alleen voor hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Maar ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen bent u bij ons op de juiste plek. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten. In beide gevallen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meer informatie over het kopen van een 4 koloms hefbrug

Heeft u interesse gekregen en wilt u een 4 koloms hefbrug kopen bij Leen van den Berg? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een vierkoloms hefbrug.

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.