Een 4 koloms hefbrug kopen?

Bent u als garagehouder op zoek naar een nieuwe 4 koloms hefbrug? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres: al ruim 25 jaar de leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Leen van den Berg is de expert in hefbruggen, oftewel autobruggen. Wilt u een 4 koloms hefbrug kopen? Dan kunt u bij Leen van Den berg een 4 koloms hefbrug kopen van hoge kwaliteit: de beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Een autobrug zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto en maakt het klussen veel prettiger!

Te koop: 4 koloms hefbrug van de hoogste kwaliteit

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan hefbruggen: wij verkopen alleen hefbruggen van hoge kwaliteit, zoals van het merk Rotary. De hefbruggen van Rotary zijn geschikt voor regelmatig gebruik. Alle hefbruggen van Leen van den Berg zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Naast het kopen van een 4 koloms hefbrug, kunt u bij ons ok terecht voor 2 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. De hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog! Maak het repareren van auto’s ook gemakkelijker met een 4 koloms hefbrug van Leen van den Berg.

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen van alle soorten A-merken. Onze kracht ligt niet alleen aan het feit dat wij ruim 25 jaar ervaring hebben in het vak en ons daardoor expert mogen noemen. Nee, ook bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Daarbij verkopen wij alleen 2 koloms hefbruggen of 4 koloms hefbruggen van de hoogste kwaliteit. Bij Leen van den Berg bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Meer informatie over het kopen van een 4 koloms hefbrug

Heeft u interesse gekregen en wilt u een 4 koloms hefbrug kopen bij Leen van den Berg? Neem dan contact op met Leen van den Berg voor meer informatie: wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een 4 koloms hefbrug. Niet alleen voor hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht, maar ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen bent u bij ons op de juiste plek. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten: in beide gevallen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact opnemen
Bel mij terug

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com