Autobrug specialist Leen van den Berg

Indien u als garagehouder op zoek bent naar een autobrug van de beste kwaliteit bent u aan het juiste adres bij autobrug specialist Leen van den Berg. De autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Doordat een autobrug met het grootste gemak diverse voertuigen tot 5.000 kg omhoog kan tillen, wordt u ontlast in het werken met personenauto's en kleine bussen. Bent u op zoek naar een autobrug? De beste autobruggen van A-merken komen van Leen van den Berg!

Een autobrug van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen: wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van autobruggen. Wij mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn als het gaat om A-merk autobruggen. Met een breed assortiment aan kwalitatief goede autobruggen is er bij Leen van den Berg voor iedere organisatie een keuze. Wij verkopen enkel autobruggen van A-merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een autobrug van Rotary of Fi.Tim? Naast het verkopen van de autobrug zijn wij ook gericht op reparatie en onderhoud. Met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK stations en (universele) werkplaatsen. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van autobrug specialist Van den Berg

Bij Leen van den Berg kunt u naast autobruggen van A-merken, ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparaties en keuringen van alle merken hefbruggen. Wij bieden u de hoogste kwaliteit en service voor uw autobrug! Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten autobruggen, zoals:

Geïnteresseerd in een autobrug?

Heeft u interesse in een autobrug van Leen van den Berg: dé specialist in hefbruggen van de beste kwaliteit? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u graag advies over welke autobrug voor u het beste is. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Contact opnemen
Bel mij terug

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com