Autobrug van de beste kwaliteit kopen

Autobrug kopen? De autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Doordat de lift met het grootste gemak diverse voertuigen tot 5.000kg omhoog kan tillen, wordt u ontlast in het werken met personenauto’s en kleine bussen. Er bestaan verschillende soorten autobruggen, waaronder een schaarhefbrug en een 2-koloms hefbrug.

Overweegt u om een autobrug te kopen? Vul ons contactformulier in of laat uw telefoonnummer achter op onze website. Ook kunt u direct een offerte opvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

29 jaar ervaring

Bijna 30 jaar ervaring in het vak

Reparaties en keuringen

Reparaties, verplaatsingswerkzaamheden en keuringen

Het totaalpakket

Het totale pakket vindt u bij ons

Autobrug kopen

Een autobrug is onmisbaar voor het werken aan een auto in uw werkplaats of garage. Een autobrug wordt ook wel een hefbrug genoemd en geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Het is een groot apparaat waar de hedendaagse monteur in de werkplaats niet zonder kan. Een autobrug lift een auto, waardoor een monteur in de werkplaats gemakkelijk en nauwkeurig werkzaamheden kan uitvoeren aan de auto. Dit maakt het uitvoeren van bijvoorbeeld een reparatie een stuk eenvoudiger. De bruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg. Er bestaan verschillende soorten autobruggen, waaronder een schaarhefbrug, 2- of 4 koloms hefbrug en een mobiele auto hefbrug.

Welke autobrug is het meest geschikt?

Welke soort autobrug is het meest geschikt voor uw werkplaats? Bent u op zoek naar een compacte hefbrug die veel bewegingsruimte biedt zoals een 2 koloms hefbrug of een hefbrug die juist groter en stabieler is zoals een 4 koloms hefbrug? Een autobrug kopen is niet iets wat u elke dag doet, dus welke soort u ook kiest, u krijgt een betrouwbaar en degelijk product van ons zodat u veilig uw werk kan verrichten in uw garage. We maken een onderscheid tussen twee soorten autobruggen.

Met een breed assortiment aan kwalitatief goede autobruggen is er bij Leen van den Berg voor iedere organisatie een keuze. Wij verkopen enkel autobruggen van A-merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een autobrug van Rotary of Fi.Tim? Alle hefbruggen kunt u op uw gemak bekijken op onze website. U mag ons gerust om persoonlijk advies vragen. Wij helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte hefbrug, 2 koloms, 4 koloms of anders.

2 koloms en 4 koloms hefbruggen

Wij bieden u de hoogste kwaliteit en service voor uw autobrug. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten autobruggen, zoals:

2 koloms hefbrug

Wij verkopen de 2 koloms hefbrug van het A-merk Rotary. Een 2 koloms hefbrug is een compacte hefbrug van hoge kwaliteit met een uitstekende flexibiliteit. Het is de ideale oplossing voor bedrijven die met auto’s of banden werken en biedt veel bewegingsruimte onder de auto. Met de autobrug kan een auto op eenvoudige wijze opgetild worden, zodat er reparaties en onderhoud onder de auto kunnen worden verricht.

4 koloms hefbrug

Ook de 4 koloms hefbrug is van het A-merk Rotary. Deze hefbrug is groter en stabieler. Wanneer u over veel ruimte beschikt in uw garage is de grote 4 koloms hefbrug een prima idee. Door de 4 kolommen staat de autobrug steviger op zijn poten. Dit allemaal stelt u in staat om op een professionele manier uw werkzaamheden uit te voeren, terwijl de veiligheid van uw werknemers nooit risico loopt. Hiermee bent u er zeker van dat het uitvoeren van APK en/of service beurten veel soepeler verloopt.

Offerte aanvragen Contact opnemen
Hefbruggen van de beste kwaliteit
Autobrug kopen bij Leen van den Berg

Mobiele auto hefbrug

Een mobiele auto hefbrug is gemakkelijk verplaatsbaar door een wielkit. Zo kunt u uw werkplaats optimaal benutten. Dat maakt een mobiele hefbrug erg populair. De mobiele autobrug heeft een handige bedieningsunit met een hoofdschakelaar, op-en-neer-knoppen en lock-knop. Zowel de mobiele hefbrug en schaarhefbrug nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag. Kunt u in principe alle ruimte goed gebruiken in uw kleine garage? Dan zijn deze twee hefbruggen een mogelijke oplossing.

Schaarhefbrug

Tot slot hebben we ook nog de schaarhefbrug. Deze brug ligt als het ware in of vlak op de vloer, waardoor u hier nog wel overheen kunt lopen. Zowel de schaarhefbrug als mobiele auto hefbrug nemen aanzienlijk minder ruimte in beslag. Kunt u in principe alle ruimte goed gebruiken in uw kleinere garage? Dan zijn deze twee hefbruggen een mogelijke oplossing.

2015

“Een goede autobrug kopen doet u bij Leen van den Berg”

Reparatie en onderhoud

Naast het verkopen van autobruggen, zijn wij ook gericht op reparatie en onderhoud. Met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK stations en (universele) werkplaatsen. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen.

Leverancier in autobruggen

Bent u eigenaar van een automobiel-, banden- en schadebedrijf en op zoek naar een leverancier van autobruggen? Leen van den Berg is al ruim 25 jaar dé expert in diverse soorten hefbruggen. Wij zeggen altijd maar: De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Bij Leen van den Berg:

  • Geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • Kunt u ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.

Autobrug kopen? Neem gerust contact op

Wilt u een kwalitatief goede autobrug kopen of bijvoorbeeld een mobiele auto hefbrug? Of misschien wenst u eerst meer informatie over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen of geven advies over welke brug voor uw situatie het beste is. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw telefoonnummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.

Contact opnemen Bel mij terug Offerte aanvragen

Waarom een hefbrug kopen?

Een hefbrug zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan auto’s. De brug tilt met gemak voertuigen tot 5.000 kilogram op. Dankzij een hefbrug wordt u ontlast bij het werken met personenauto’s en kleine bussen. Bent u de eigenaar van een autogarage? Maak het sleutelen aan auto’s makkelijker door een A-merk hefbrug aan te schaffen. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is de kracht van Leen van den Berg?

Met onze 25 jaar aan ervaring zijn wij ware experts in autobruggen. Het team van Leen van den Berg bestaat stuk voor stuk uit deskundige en klantgerichte medewerkers. U geniet van goede service. Mochten er problemen voordoen, helpen onze medewerkers u direct. Ook verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring doen wij graag voor u. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wat is het verschil tussen een 2 koloms hefbrug en een 4 koloms hefbrug?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: een hefbrug heeft 2 of 4 koloms. Een 4 koloms hefbrug is groter en stabieler dan een 2 koloms hefbrug. Echter een 2 koloms hefbrug is compacter en heeft meer ruimte onder de auto. Bent u er nog niet welke hefbrug het meest geschikt is voor uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag advies.

Welke soorten autobruggen verkoopt Leen van den Berg?

Leen van den Berg levert de volgende soorten autobruggen: een 2 koloms hefbrug, een 4 koloms hefbrug en een schaarhefbrug. Wij verkopen enkel hefbruggen van A-merken als Rotary en FI.Tim. Wilt u graag weten welke soort autobrug het beste past in uw garage? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.