Bent u op zoek naar de SPO54E hefbrug om uw werkzaamheden goed en makkelijk uit te kunnen voeren? Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Leen van den Berg kan u voorzien in verschillende soorten hefbruggen. Naast de SP5O54E is deze hefbrug ook leverbaar als SPO54E-EH1, SPO54E-EH2 en als SPO54E-EH4.

Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Zo ook de SPO54E hefbrug.

Specificaties SPO54E

De SPO54E twee koloms hefbrug is volledig hydraulisch aangedreven en heeft een dubbele bediening en een liftcapaciteit van maar liefst 5.000 kg. Hiermee zijn grote personenauto’s en kleine busjes moeiteloos en betrouwbaar omhoog te tillen. Deze twee koloms hefbrug heeft een lage pick-up hoogte en er zijn geen hijskabels of kettingen nodig. Deze Rotoray twee koloms hefbrug is van een goede kwaliteit en gaat daardoor jarenlang mee. Een Rotary hefbrug is altijd een goede investering.

Hieronder vindt u meer specificaties van de SPO54E hefbrug:

  • Doorrijbreedte: 2613 mm
  • Heftijd: 60 sec
  • Elektrische spanning: 400 V / 50 Hz
  • Totale breedte: 3497 mm
  • Totale hoogte: 4170 mm
  • Vereiste min. plafondhoogte 4230 mm

Vraag meer informatie

Wilt u meer informatie over de SPO54E hefbrug, de specificaties hiervan of over één van de andere leverbare types? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com