Voor de SM40-47 hefbrug van Rotary bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 29 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Leen van den Berg levert verschillende soorten hefbruggen. Naast de SM40-47 hefbrug vindt u ook vele andere typen en maten hefbruggen.

Specificaties SM40-47

De SM40-47 hefbrug van Rotary staat bekend om zijn stabiliteit door de 4 kolommen. Met een draagvermogen van 4.000 kg kan de SM40-47 hefbrug moeiteloos allerlei soorten personenauto’s omhoog liften. Dankzij het lage oprijplatform is deze hefbrug ook geschikt voor lage auto’s. Door de vier koloms hefbrug is het optioneel mogelijk om wieluitlijning toe te passen op deze hefbrug. Daarnaast zijn de liftplatformen beweegbaar, zodat oprijden nog gemakkelijker gaat. De SM40-47 hefbrug heeft een elektro-hydraulische bediening en heeft een perslucht aansluiting van 8-10 bar. Hieronder vindt u meer productspecificaties:

  • Heftijd: 45 sec
  • Platform breedte: 560 mm
  • Platform lengte: 4700 mm
  • Totale breedte: 3320 mm
  • Totale lengte: 5788 mm
  • Elektrische spanning: 400 V / 50 Hz

Voor de volledige productspecificaties kunt u altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen op de website van Rotary.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de SM40-47 hefbrug van Rotary? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder. Ook voor erplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com