Te koop: hefbrug van kwaliteit

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u als garagehouder op zoek naar een specialist in hefbruggen? Zoek dan niet verder en kies voor een hefbrug van Leen van den Berg. Bij Leen van den Berg kunt u een hefbrug kopen die ervoor zorgt dat u veel bewegingsvrijheid heeft tijdens het klussen aan een auto. Onze hefbruggen tillen met het gemak diverse voertuigen van 5.000 kg omhoog, zodat u ontlast wordt tijdens het repareren en onderhouden van personenauto’s en kleine bussen. Zoekt u een specialist waar ze een goede hefbrug te koop hebben? De beste hefbruggen van A-merken koopt u bij Leen van den Berg!

Hefbrug te koop bij Leen van den Berg

De specialist in hefbruggen is zonder twijfel Leen van den Berg. Al meer dan 25 jaar hebben wij ervaring in het verkopen van hefbruggen, maar ook in het onderhouden ervan. Leen van den Berg is dan ook met recht een expert, als het gaat om hefbruggen van A-merken. Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten autobruggen, zoals:

  • 2 Koloms hefbruggen;
  • 4 Koloms hefbruggen;
  • Schaarhefbruggen.

U heeft bij ons keuze uit een breed assortiment aan kwalitatief goede hefbruggen: er is voor iedere organisatie wel een geschikte hefbrug te koop. Wij verkopen enkel autobruggen van A-merken zoals Rotary of Fi.Tim.

Ook voor reparatie en onderhoud van hefbruggen

Naast het verkopen van hefbruggen van de hoogste kwaliteit, kunt u bij Leen van den Berg ook terecht voor reparatie en onderhoud. Wij beschikken over een team van deskundige en klantgerichte medewerkers en wij verzorgen dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK-stations en (universele) werkplaatsen. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen. Dat zijn de voordelen van uw hefbrug specialist!

Te koop: hefbruggen. Interesse?

Voor de beste hefbruggen, bent u op de juiste plek bij dé specialist in hefbruggen: Leen van den Berg. Bij ons zijn hefbruggen te koop van de beste kwaliteit. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u graag advies over welke hefbrug het beste is voor u. Wanneer u het contactformulier op onze website invult of uw telefoonnummer achterlaat, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com