Bent u op zoek naar Orlandini onderdelen? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven, onder andere van het merk Orlandini.Wij werken met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers en bieden ook voor u geschikte apparatuur aan. Neem gerust eens een kijkje!

Diverse onderdelen van Orlandini

Bij Leen van den Berg verkopen wij onder andere vele diverse onderdelen van het merk Orlandini. Vroeger produceerde dit merk hefbruggen, maar is daar helaas mee opgehouden. Daarvoor in de plaats verkopen wij nu hefbruggen van Rotary. Deze Amerikaanse hefbrugspecialist staat bekend om haar kwalitatief goede hefbruggen. Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.De Rotary hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog. Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan Rotary hefbruggen. Wij verkopen zowel 2 koloms hefbruggen als 4 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. Alle hefbruggen zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

De beste service bij Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. De pluspunten van Leen van den Berg op een rijtje:

Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak;
Leen van den Berg verkoopt enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onderdelen of hefbruggen van Leen van den Berg? Bijvoorbeeld Orlandini onderdelen? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!