Garage hefbrug te koop bij Leen van den Berg

Contact opnemen
Bel mij terug

Zoekt u een specialist waar een garage hefbrug te koop is? Dan bent u in goede handen bij Leen van den Berg. De Amerikaanse hefbrugspecialist Rotary bestaat al sinds 1925 en staat bekend om haar toonaangevende, kwalitatief goede auto hefbruggen! Wij zijn leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven van diverse A-merken. Wij werken met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers en bieden ook voor u geschikte apparatuur aan voor een hefbrug voor de auto.

De beste hefbrug service krijgt u bij Leen van den Berg

Leen van den Berg is niet voor niets dé specialist in hefbruggen. Bij ons is er altijd wel een garage hefbrug te koop die geschikt is. Wanneer u een auto hefbrug aanschaft bij Leen van den Berg, geniet u van de volgende pluspunten. Wij:

  • Bieden u de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak;
  • Verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld van het Amerikaanse merk Rotary;
  • Staan ook voor u klaar voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken autobruggen.

Garage hefbrug te koop in diverse soorten

Het grootste voordeel van een garage hefbrug, is dat een hefbrug je veel bewegingsvrijheid geeft tijdens het klussen aan een auto. Onze Rotary garage hefbrug tilt bijvoorbeeld met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog: zo wordt u ontlast! Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan auto hefbruggen: zoals een 2 koloms auto hefbrug, 4 koloms auto hefbrug of schaarhefbruggen. Alle hefbruggen van Leen van den Berg zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

Meer informatie over onze garage hefbruggen

Heeft u interesse in een auto hefbrug dé specialist in hefbruggen: Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten: wat u wilt! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com