Een Fi.Tim Jollift hefbrug aanschaffen?

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede hefbrug, dan zoekt u de Fi.Tim Jollift. Wij zijn leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven, onder andere van het merk Fi.Tim en Rotary. Wij werken met een ervaren team van deskundige en klantgerichte medewerkers en bieden ook voor u geschikte apparatuur aan. Neem gerust eens een kijkje!

De voordelen van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. Wij hebben u, naast onze hefbruggen, veel voordelen te bieden, zie ze hieronder op een rijtje:

  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld de Fi.Tim Jollift;
  • Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht;
  • En wij hebben meer dan 26 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak.

Over Leen van den Berg

Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. De bruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog.

Sinds 1993 zijn wij exclusief importeur van de Fi.Tim Jollift in Nederland. Fi.Tim is een innovatief en marktgericht bedrijf, en is sinds de introductie van de Jollift niet meer weg te denken uit de schadewerkplaats. Alle hefbruggen zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

Geïnteresseerd in Leen van den Berg?

Bent u geïnteresseerd in een Fi.Tim Jollift van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Want, de beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com