Een Fi.Tim Hefbrug aanschaffen?

Contact opnemen
Bel mij terug

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede hefbrug, dan zoekt u de Fi.Tim Hefbrug. Wij, Leen van den Berg, zijn dé hefbrugspecialist van Driebruggen en omgeving.Wij al ruim 26 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven.

Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. De bruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary en Fi.Tim Hefbrug. Deze hefbruggen zijn geschikt voor regelmatig gebruik.

Hefbruggen van Leen van den Berg

Een hefbrug geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.Sinds 1993 zijn wij exclusief importeur van de Fi.Tim Hefbruggen in Nederland. Fi.Tim is een innovatief en marktgericht bedrijf, en is sinds de introductie van de Jollift niet meer weg te denken uit de schadewerkplaats. Alle hefbruggen zijn van uitstekende kwaliteit, zodat u er jaren plezier van zult hebben.

De service van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. Wij hebben u, naast onze hefbruggen, veel te bieden, zie ze hieronder op een rijtje:

  • Wij hebben meer dan 26 jaar ervaring en zijn daardoor experts in ons vak;
  • Wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld de Fi.Tim Hefbrug;
  • Bij ons geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • En ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij ons terecht.

Geïnteresseerd in onze hefbruggen?

Bent u geïnteresseerd in een Fi.Tim Hefbrug van Leen van den Berg? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u advies. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Want, de beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com