Autobrug kopen van de beste kwaliteit

Contact opnemen
Bel mij terug

Wilt u een autobrug kopen? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 25 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto.De bruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen!

Koop uw autobrug bij Leen van den Berg

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan autobruggen. Alle autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Wij verkopen de volgende soorten hefbruggen van het A-merk Rotary:

  • 2 Koloms hefbruggen;
  • 4 Koloms hefbruggen;
  • Schaarhefbruggen;

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen. Onze kracht ligt op diverse punten. Zo hebben wij meer dan 25 jaar ervaring en mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn. Daarnaast bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Tot slot verkopen wij enkel A-producten, bijvoorbeeld het merk Rotary. Bij Leen van den Berg bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Neem contact op voor meer informatie

Hebben wij uw interesse gewekt en zit u er over na te denken om een autobrug te kopen? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht.Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Esdoornstraat 22
3465 JM Driebruggen
Tel. 0348-501578

Mail. lvdberg@cs.com